Säkerhet och sekretess

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi arbetar med flera kända leverantörerna av betalsystem för näthandel och behandlar alla personuppgifter konfidentiellt.

Betalningssäkerhet

När du handlar på Awendela.se erbjuder vi flera alternativ för säkra betalningar genom Payson eller Stripe. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida skyddad med SSL hos leverantören där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Awendela.se hanterar aldrig dina kortuppgifter.

Hantering av uppgifter

När du handlar på Awendela.se sker all hantering av dina personliga uppgifter med hjälp av ett SSL-certifikat utfärdat av Comodo Secure. Certifikatet gör att all kommunikation mellan dig och Awendela.se krypteras och därmed skyddas från utomstående personer.

Dina personuppgifter

Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part (förutom i samband med ditt köp). Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna hantera din beställning. Vi sparar dessutom kommunikation som vi har med dig via e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Du kan även alltid begära att den ska tas bort ur våra system. Kontakta i så fall oss på kundtjänst, så ordnar vi det.